web analytics

Smart solutions for multilingual communication

Nouveaun käännöksiä S-ryhmän palvelussa Raflaamo.fi

Turun Osuuskauppa toimii päivittäis- ja erikoistavarakaupassa,liikennemyymälä-, matkailu- ja ravitsemis- sekä tavaratalokaupassa kunnan alueella Varsinais-Suomessa. Sen omistaa noin 133 000 asiakasomistajataloutta, ja tehtävänä on tuottaa niille erilaisia palveluja ja etuja. Viimeisin Turun Osuuskaupan ja Nouveaun käännösyhteistyöprojekti 

Uusi verkkopalvelu Raflaamo.fi vie ravintolaan

S-ryhmän laaja ravintolatarjonta löytyy nyt kätevästi yhdestä osoitteesta Raflaamo.fi. Kyseessä on täysin uudenlainen S-ryhmän ravintoloiden verkkopalvelu, joka sisältää noin 600 ravintolan tiedot kaikista alueosuuskaupoista ympäri Suomen. Raflaamo.fi toimii näppärästi niin tietokoneella,tabletilla kuin älypuhelimellakin. Palvelu on sijaintiperusteinen eli se näyttää käyttäjälle lähimmät ravintolat etäisyyden mukaan järjestettynä.

Joustavaa käännösyhteistyötä

Raflaamo.fi on meille iso verkkopalvelu-uudistus kertoo sähköisen viestinnän asiantuntija Terhi Järvi Turun Osuuskaupasta. Koska palvelun pitää toimia myös englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi, tarvitsemme kieliversiot kaikista aineistoista. Aluksi käännettiin nettiportaalin pysyvämpää sisältöä kuten ruokalistoja,ja nyt on menossa ylläpitovaihe, kun sisältöön tehdään jatkuvasti muutoksia ravintoloiden viikko- ja kuukausietujen vaihtuessa. Nouveaun kanssa toimiessa käännökset tulevat ajallaan, ja olemme olleet heihin kaikin puolin tyytyväisiä. Meillä on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa yhteistyökäytännöt ovat hioutuneet, ja kaikki sujuu hyvin.

Gastronomian alan käännöksiä eri kulttuureihin

Kääntäjämme hallitsevat hyvin majoitus- ja ravitsemusalan erikoisanaston ja pystyvät tekemään mielikuvakäännöksiä huomioiden esimerkiksi venäläisen ja suomalaisen kulttuurinäkökulman kerrotaan Nouveausta. Matkailualalla mielikuvilla on suuri merkitys ja tässä olemme onnistuneet hyvin asiakkaalta saadun palautteen mukaan.

Laatusertifioitua käännöspalvelua yli 80 kielipariin

Nouveau Language on ISO 9001 -sertifioitu suomalainen monikielinen käännöstoimisto, jonka ystävällinen palvelu on tunnettu jo yli 20 vuotta. Nouveaun käännöksissä on vuosittain noin 80 eri kieliparia, ja kääntäjät kääntävät omalle äidinkielelleen. Nouveau tekee mm. verkkosivulokalisointia ja hallitsee eri tiedostomuodot.