Smart solutions for multilingual communication

Nouveau superkansainvälisen Erikkilan käännöskumppanina

Käännöstoimisto Nouveau Languagen ja nosturivalmistaja Erikkilan yhteistyö alkoi vauhdikkaasti, ja ensimmäinen käännös osoitti yhteistyön toimivan loistavasti erikoisissakin tilanteissa: Nouveaun avainasiakaspäällikkö nimittäin soitteli kääntäjien olevan valmiina, ja asiakas toimitti käännettävän aineiston ranskalaiselta rautatieasemalta kannettavalla tietokoneellaan. Näin Spartannosturin esite saatiin käännettyä sovitussa aikataulussa.

Erikkila Oy – superkansainvälinen 100-vuotias perheyhtiö

Vuonna 1912 perustettu Erikkila Oy viettää tänä vuonna 100-vuotisjuhlavuottaan. Yhtiö on Suomen markkinajohtaja piennostureissa ja johtava teollisuusnosturien valmistaja Virossa. Koko maailmassa Erikkila on viidenneksi suurin piennosturien valmistaja ja sitä myöden myös superkansainvälinen: toimintaa yhtiöllä on lähes joka maanosassa, ja sen kotimarkkinat kattavat Itämeren alueen. Yhtiön johdossa on nykyään neljäs sukupolvi, ja edellinen toimitusjohtaja, kolmannen sukupolven Juha Erikkilä on alalla edelleen merkittävä vaikuttaja useilla luottamustoimillaan, muun muassa Euroopan materiaalinkäsittelyjärjestön FEM:in nosturijaoston puheenjohtajana. Superkansainvälisyys merkitsee toimimista lukuisilla eri kielillä ja tarvetta monipuolisiin käännöspalveluihin, jotka Erikkila on keskittänyt Nouveau Languagelle.

Monipuolisia käännöksiä ja erilaisia oheispalveluita

”Nouveau on kääntänyt meille monenlaista materiaalia: esitteitä, asennusohjeita, tiedotteita ja virallisia käännöksiä”, kertoo Erikkilan markkinointipäällikkö Matti Erikkilä. ”Lisäksi Nouveau on kääntänyt meille asiakaskirjeitä ja samalla hoitanut niiden painatuksen ja joskus postituksenkin. Tämä on helpottanut omaa työtämme, mitä arvostamme kiireen keskellä.”

Joustavaa palvelua ja täsmällisiä aikatauluja

”Palvelumme on joustavaa, ja olemme toimineet jopa käännöslähetteinä”, kerrotaan Nouveausta. ”Aikataulumme pitävät, ja osaamme junailla asiat sopimaan kiireisimpiinkin tilanteisiin. Säännöllisillä tapaamisilla varmistamme, että toimimme asiakkaan odotusten mukaisesti.”

Laaja kielivalikoima ja käännösten keskittäminen

”Olemme saaneet kohdemaista myönteistä palautetta käännösten laadusta ja käytetystä sanastosta”, sanoo Matti Erikkilä. ”Käännöstemme kielivalikoima on laaja, pelkästään eurooppalaisia kieliä on käännettävänä toistakymmentä. Ja mikä tärkeintä, laatu on ollut tasaista kaikissa kielissä. Nouveaun palvelualttius on jatkuvasta kiireestä huolimatta huippuluokkaa, ja kommunikointi heidän kanssaan on nopeaa, välitöntä, vilpitöntä ja helppoa. Yhteistyömme on toiminut muutenkin erinomaisesti, joten käytämme nykyisin käännöksiin vain Nouveauta.”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001:2008 -standardoitu suomalainen käännöstoimisto, joka myös juhlii tänä vuonna pyöreitä vuosia. Vuonna 1992 perustettu Nouveau räätälöi aina palvelunsa, ja sen kansainvälisestä verkostosta löytyy omalle äidinkielelleen kääntävä henkilö, niin kielelle kuin kielelle ja lähes alalle kuin alalle. Lue lisää www.erikkila.com