web analytics

Smart solutions for multilingual communication

Mutkatonta yhteistyötä Foster Wheelerin kanssa

Foster Wheeler on maailman johtava kiertopeti- eli CFB-kattiloiden toimittaja sekä kansainvälisesti tunnustettu projektiosaaja. Yhtiöllä on kokonaisuuden kattava ja kansainväliset vaatimukset täyttävä projektin toteutusprosessi. Nouveau Languagen käännösosaaminen varmistaa, että kansainvälisiin projekteihin liittyvät materiaalit ovat käytettävissä kielellä kuin kielellä ja halutussa aikataulussa.

Foster Wheeler  – Ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja

Foster Wheeler Energia Oy kehittää tehokkaita ja ympäristöä säästäviä energiaratkaisuja voimalaitos- ja teollisuuskattiloihin sekä niiden kunnossapitoon ja huoltoon. Yhtiön ydinosaamista on kiertopetiteknologia, joka  täyttää tiukat päästövaatimukset ilman erillisiä savukaasujen puhdistusjärjestelmiä.  Foster Wheelerin tuotteiden ympäristövaikutukset ovat positiivisia, koska niiden käyttämän teknologian avulla pystytään luomaan markkinoiden kustannus- ja energiatehokkain sekä myös ympäristöystävällisin kiinteiden polttoaineiden polttotekniikka. Yhtiön suunnittelemia CFB-kattiloita on myyty globaalisti yli 350 teollisuuslaitokseen ja sähköyhtiöille.

Nouveaussa laaja kielivalikoima

”Meillä on Nouveaun kanssa vuosisopimus eli olemme jo useamman vuoden ajan keskittäneet heille lähes kaikki käännöksemme”, kertoo Foster Wheelerin projektidokumentoinnin osastopäällikkö Päivi Pakarinen. ”Nouveau kääntää meille erilaisia kattilalaitosprojekteihin liittyviä materiaaleja, kuten manuaaleja, käyttö- ja hoito-ohjeita sekä piirustuksia, eli erilaisia  tuotteidemme käytettävyyteen liittyviä dokumentteja. Lisäksi lakiosastomme tarvitsee käännöksiä virallisista asiakirjoista kuten todistuksista ja hakemuksista, mitkä kaikki hoituvat Nouveaun kautta. Projektimme ovat globaaleja ja kieliparit vaihtelevat projektien kohdemaan mukaan,  karkesti arvioiden puolet projekteistamme ovat Euroopassa ja toinen puoli Euroopan ulkopuolella.”

Pitkäjänteistä asiakkaisiin sitoutumista

”Toimimme pitkäjänteisesti ja kehitämme asiakassuhteita pitkällä aikavälillä”, kerrotaan Nouveausta. ”Haluamme sitoutua asiakkaan pitkäaikaiseksi käännöskumppaniksi ja kehittää yhteistyötä saamamme palautteen pohjalta, mihin myös ISO-sertifikaattimme meitä kannustaa.”

Vaativia teknisiä käännöksiä

”Yhteistyö Nouveaun kanssa toimii erinomaisesti, olemme olleet kaikinpuolin tyytyväisiä”, sanoo Foster Wheelerin Päivi Pakarinen. ”Terminologiamme on haastavaa ja hankalaa, ja monesti erityistä kattilasanastoa, eikä kohdekielessä välttämättä ole vastaavia sanoja. Siitä huolimatta Nouveau on pystynyt pitämään tekstien sisällön ymmärrettävänä, mikä on meillle erityisen tärkeää. Palautteeseen ja viesteihin reagoidaan nopeasti ja aikatauluista pidetään kiinni. Olemme erityisen tyytyväisiä Nouveaun toimitusaikatarkkuuteen ja toimitusvarmuuteen, koska aikataulut ovat hyvin olennaisia  omissa projekteissamme. ”

Laatusertifioitua käännöspalvelua

Nouveau Language on ISO 9001:2008 -standardoitu suomalainen käännöstoimisto,  jolla on yli 20 vuoden kokemus teknisen alan käännöksistä.  Nouveausta saat yhden yhteyshenkilön kautta kokeneet tekniset kääntäjät kielelle kuin kielelle. Palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti, ja Nouveausta löytyy kääntäjiä monille eri toimialoille.